Chips: Salt & Pepper

(2 klantbeoordelingen)

0,80

Salt & pepper chips in zakje van 25 gram, nog geen 100 kcal.
Je hebt zin in chips maar niet in al die verzadigd vetten. Met chips van Food2Smile, kan je ‘guilty free’ genieten. Deze chips salt & pepper bevatten namelijk slechts 8,2 gram vet en dat is 75% minder dan de 33,1 gram vet van bv Croky chips. Dat is al heel mooi maar deze chips hebben nog meer voordelen. Food2Smile chips zijn een bron van eiwitten omdat ze half van soja zijn en ook nog eens zonder MSG (E621). Opgeteld een heerlijke én verantwoorde keuze.

Beschrijving

Salt & pepper Chips in een zakje van 25 gram
Je hebt zin in chips maar niet in al die verzadigd vetten. Met chips van Food2Smile, kan je ‘guilty free’ genieten van heerlijke chips. Deze chips bevatten namelijk slechts 8,2 gram vet en dat is 75% minder dan de 33,1 gram vet van bv Croky chips. Dat is al heel mooi maar deze chips hebben nog meer voordelen. Deze chips zijn een bron van eiwitten omdat ze half van soja zijn en zonder MSG (E621).  Opgeteld een heerlijke én verantwoorde keuze.

• geen MSG E621
• slechts 98 kcal per zakje
• tot 75% minder vet
• glutenvrij
• alleen natuurlijke kleur- en smaakstoffen
• lactosevrij

Extra informatie

Calorieën/100 gram

393

Calorieën/eenheid

98

Ingrediënten & Voedingswaarde

2 beoordelingen voor Chips: Salt & Pepper

  1. Romy

    Heerlijke chips om lekker tussendoor te nemen! ik vind het een van mijn favorieten en dan met name de smaak Salt en Pepper.
    4 sterren omdat het alleen in kleinere verpakkingen te krijgen is. mischien een idee om ook een grote zak te maken 😉

  2. jevanrigteren (geverifieerde eigenaar)

    Heerlijke chips is dit, alle smaken vind ik lekker en het is een fijn idee als je toch een zakje chips kan eten en tegelijkertijd gezond bezig bent!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…