Miriam Bouwens

Miriam Bouwens

managing smiler

Ik ben Food2Smile begonnen om te bewijzen dat een snoepje of snack op zijn tijd heel goed past in een gezonde leefstijl. Als je suiker en agressieve E-nummers wilt mijden was er eigenlijk niks op de markt en het was mijn uitdaging om niet één snoepje maar een heel concept neer te zetten. Dit en alles wat daarbij komt kijken maken wij hier met een klein team van mede-smilers waar, om dat te realiseren is een combi nodig van hard werken, een positieve instelling en heel veel energie.
Dat we zo goed aansluiten bij de tijdsgeest en steeds meer bekend raken geeft dé spirit om door te gaan en elke dag blij te zijn met wat we bereiken met ons allen. Ik ben een dankbaar mens.

Marjan Veerman

Marjan Veerman

office smiler

Sinds oktober 2016 werk ik bij Food2smile waar ik mij met heel veel plezier inzet voor administratieve en office/logistieke taken.
Wij zijn een enthousiast team en helpen elkaar met allerhande werkzaamheden op welk gebied ook. En dat enthousiasme sprak mij al meteen de eerste week aan toen ik bij Food2smile begon. Daarnaast wordt eigen inbreng meer dan gewaardeerd wat maakt dat ik mij dan ook enorm betrokken voel om onze verantwoorde producten op de kaart te zetten.
Met elkaar een prachtig concept groot maken!

Kimberly van Kollenburg

Kimberly van Kollenburg

creative smiler

Ik ben de creative smiler bij Food2Smile. Ik houd mij bezig met de creatieve vormgeving. Dit houdt van alles in, zoals bijvoorbeeld het maken van flyers, de website of het ontwerpen van een nieuwe verpakking. Maar ik help natuurlijk ook mee met andere dingen in het bedrijf. Bij Food2Smile helpen wij elkaar! 🙂

Cynthia van den Berg

Cynthia van den Berg

creative smiler

Ik ben 3e jaars student aan de opleiding Mediavormgeving en mag in mijn stage de rol van creative smiler bij Food2Smile vervullen. Ik houd mij bezig met de creatieve vormgeving, net als Kimberly. Dit houdt van alles in, zoals bijvoorbeeld het maken van flyers, de website of het ontwerpen van een nieuwe verpakking. Ik vind het fijn om in een team te werken!

Mike van Vliet

Mike van Vliet

tech smiler

Al vanaf de eerste dagen van Food2Smile ben ik betrokken bij de technische ondersteuning van het team, zoals het opzetten van de website en webshop. Hiermee help ik het mogelijk maken van andere, gezondere, keuzes door zoveel mogelijk mensen, jong en oud. Verder help ik ook gewoon een handje als de printerinkt op is.

Karlijn L'Ortye

Karlijn L'Ortye

growth smiler

Als ondernemer in hart en nieren heb ik al meerdere bedrijven mogen opzetten, opbouwen en structuren. Ik heb affiniteit met de menskant van de organisatie; “doet iedereen waar hij goed in is?” Combineer dit met techniek en een dosis daadkracht; dan heb je mij. Bij Food2Smile werk ik aan meer zichtbaarheid, handig automatiseren en optimaal samenwerken. Iedereen wilt toch Food2Smile leren kennen?!

Gerard van Vliet

Gerard van Vliet

BIG smiler

De BIGGEST Smile heb ik als ik een kind zie genieten van ons snoep. Wetend dat het een kleine, maar voor het kind mogelijk, beslissende bijdrage levert aan een gezonder leven op latere leeftijd. Food2Smile is een perfect voorbeeld van een PURpoSE bedrijf. Zoveel mogelijk mensen helpen, werk bieden aan mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt, verantwoord en duurzaam investeren. Dat realiseren met een geweldig team is geen Ondernemen, maar Bovengeven.

Kids Council

Kids Council

De laatste sessie was in november in Apenheul. 8 kids hebben geproefd en ons van feedback voorzien. Heel leerzaam, deze experts aan het woord.

Pluryn

Pluryn

De clienten van zorgcentrum Plurijn hebben een afstand tot de arbeidsmarkt maar inpakken dat ze kunnen! Ze zijn een verlengstuk van ons team met de een die het sealapparaat kan bedienen, een ander die de zakjes op een blad legt met 24 vakjes zodat ze zonder dat ze tot 24 kunnen tellen toch met zekerheid 24 zakjes in de doos pakken. Ze zijn heel trots op hún snoepfabriek en als ze de PLUS bezoeken in Beekbergen gaan ze altijd even langs het snoepvak om te zien hoe hún zakjes erbij staan.