Onze colaflesjes en gummiebeertjes vliegen de web(winkel) uit. Zó populair zijn deze snoepjes onder de liefhebbers van verantwoord lekkers. Reden voor ons om een paar heerlijke smaken aan ons assortiment toe te voegen. Wij lanceren binnenkort: Suikervrije chocolade en kersen gummies!

Gummies
De gummies zijn zachte, kleine snoepjes in de smaken ‘kersjes’ en ‘frambozen/bramen’. Ze hebben een volle, zoete smaak en veroorzaken een ware smaakexplosie in je mond. De gummies bevatten alleen natuurlijke kleur- en smaakstoffen en zijn gezoet met honingkruid. Er zit dus geen toegevoegde suiker in. Ook zijn de snoepjes lactose- en gelatinevrij. Voor de calorieën hoef je ze ook niet te laten liggen: maar 4 kcal per snoepje!

Chocolade
Het is ons gelukt om een smaakvolle chocolade te maken, zónder toegevoegde suiker. Suikervrij en onweerstaanbaar lekker. En we mogen wel zeggen dat dat een ultieme prestatie is! Na het uitproberen van vele recepturen, ontdekten we eindelijk hét recept voor suikervrije pure chocolade. Niet bitter, niet flauw maar een puur verwenmomentje in je mond. De repen zijn verkrijgbaar in melk en puur, als portie van 35 gram.

Wanneer en waar zijn deze producten te koop?
Deze heerlijke producten zijn vanaf 1 september op onze webshop verkrijgbaar! www.food2smile.nl/webshop. De gummies en chocolade zijn trouwens niet alleen in onze webshop te koop, maar ook bij de PLUS-supermarkten en onder andere bij 15 winkels van Gezond & Wel.