Vandaag zijn twee nieuwe Smilers begonnen bij Food2Smile: Cynthia van den Brink & Karlijn L’Ortye

 

Cynthia van den Brink

Cynthia 3e jaars student aan de opleiding Mediavormgeving op het ROC. Ze houd van schrijven, tekenen van chocola en chips. Ze mag op haar eerste dag al een aantal voorstellen doen voor product verpakkingen. In haar stage hoopt zij dat ze haar visie gewaardeed wordt en wil ze leren om efficiënt in een team samen te werken. Daarvoor is ze bij Food2Smile, als snelgroeiend bedrijf, op de goede plek!

Cynthia van den Brink

 

Karlijn L’Ortye

Karlijn is ondernemer en helpt Food2Smile bij de groei en verdere professionalisering. Ze houdt zich onder andere bezig met een communicatie en marketing plan en zorgt dat processen optimaal en meer geautomatiseerd gaan lopen. Karlijn heeft een gezin met twee jonge kinderen die graag snoepen, ze houd zelf van chips en chocolade. We zijn bij Food2Smile ontzettend blij dat ze ons team komt versterken.

Karlijn L’Ortye