Gezond & Wel (G&W) is een landelijke keten van meer dan 100 gezondheidswinkels met een mooi, eigentijds en verantwoord aanbod. Food2Smile (F2S) past daar helemaal bij en is vanaf eind mei verkrijgbaar in 15 pilots winkels.

In de winkels van G&W tref je lifestyle producten maar ook alternatieve zoetstoffen en producten voor diverse allergenen. De suikervrije snoepjes van Food2Smile konden geen betere omgeving krijgen J.

Gummiebeertjes, zuurtjes, lolly’s, koeken, bars en chips, G&W heeft het allemaal en over elk product is iets bijzonders te melden. Maar voor ik alle mooie eigenschappen ga opnoemen eerst dit: ze zijn stuk voor stuk jammie! Suikervrij en je proeft het niet. Wij zeggen: net zo lekker – veel gezonder.

Maar dan toch iets over al die claims die we aan os assortiment mogen ophangen want we zijn er trots op. De kandies en lolly’s zijn geschikt voor diabetici en zijn veilig voor je tandglazuur. De kleurstoffen die wij gebruiken zijn allemaal afkomstig uit groente, fruit en kruiden, niks chemisch. Ook nooit rode E-nummers als aspartaam; de zoetstof die andere merken als vervanger voor suiker vaak gebruiken. En we zijn er nog niet. Normaal bevat een gummiebeertje of een colaflesje gelatine. Dat betekent dus een no-go for halal en vegan. Die van ons zijn gelatine-vrij. De meeste producten zijn ook gluten- en lactosevrij en lekker laag in calorieën.

En dan onze eiwitrijke chips. Drie keer top. Want chips die tot 75% minder vet bevatten en veel proteïne, die vind je nergens anders. Glutenvrij in de smaken BBQ, paprika en salt&pepper.

De volgende winkels gaan meedoen: Zwolle, Kampen, Meppel, Raalte, Groningen, Veendam, Hoogezand, Assen, Hoogeveen, Hellevoetsluis, Oud-Beijerland, Spijkenisse en Capelle aan de IJssel.